Tag: Vetflijimi i gruas dhe vajzes

Tragjedia ne Tirane, dy vajzat me shkolle te larte, disa dite...

Drejtori i Policisë së Tiranës, Rebani Jaupaj Ka dhene detaje ne lidhje me  vdekjen e gruas dhe të bijës në Tiranë, ndërsa vajza tjetër...