Tag: velo

Memoriali turk te Liqeni/ Reagon Velo: Vasalitet që na poshtëron si...

Për arkitektin dhe piktorin Maks Velo, vendosja e memorialit për të rënët e grushtit të shtetit në Turqi nuk është veçse një kujtesë për...