Tag: Varre

Pamje të frikshme, brazilianët shndërrojnë plazhin e famshëm në “varre masive”

Vullnetarët dhe protestuesit e qeverise kanë gërmuar per te hapur 100 varre në plazhin ikonik të Rio de Janeiro në Copacabana si një kujtesë...

Korçë, dhunohen 37 varre, skeletet hidhen në përrua

Të paktën 37 varreza janë shkatërruar, duke bërë të dalin në sipërfaqe eshtra dhe skelete njerëzore. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Popçisht të njësisë...