Tag: transparente

FOTO/Në spital vetëm me të brendshme, infermierja merr masë disiplinore

Një infermiere në një repart te spitalit ne Rusi ka marre mase disiplinore pasi kishte veshur 'të brendshme femrash' poshte veshjes se saj mbrojtese...

FOTO/Dalin trendet e veçanta për 2019, por nuset e ardhshme duhet...

Vajzat mund të kalojnë ditë, javë dhe ndoshta edhe muaj duke u përpjekur të gjejnë fustanin e përsosur për ditën e martesës. Disa do të...