Tag: tradita

Mungesa e Kim Jong Un, gazeta flet për ‘udhëtimin në kohë’...

Gazeta zyrtare e Koresë së Veriut ka mohuar ate qe perflitet se udhëheqësit e regjimit mund të levizin me magji ne kohë dhe hapësirë,...