Tag: titulli

“Shpërblimi më i madh i dhënë ndonjëherë”, zbulohet dhurata e titullit...

150 milion lekë për Tiranën, shpërblim për titullin kampion në 100 vjetorin e qytetit dhe të klubit të futbollit. Kjo shumë është konfirmuar ditën e...

Vizita në Azerbajxhan, Meta nderohet me titullin e lartë nga Akademia

Vizita në Azerbajxhan ka qenë shumë produktive për Presidentin e  Republikës Ilir Meta. Burimet nga Presidenca, bëjnë me dije se Meta është nderuar me Titullin...