Tag: Thimio kondi

EMRI/Ndërron jetë ish-kreu i Gjykatës së Lartë, nuk përballoi dot operacionin...

Ndërron jetë Thimio Kondi në moshën 72 vjeçare, kostitucionalisti, avokati, ish- ministri i Drejtësisë dhe ish- kreu i Gjykatës së Lartë në vitet 1997...