Tag: thatesire

Kriza në prodhimin e energjisë, rreziku më i madh për ekonominë...

Thatësira e tejzgjatur e këtij viti  dhe vijimi i saj edhe për vitin që vjen është vlerësuar rreziku më i madh që kërcënon stabilitetin...

Nuk kemi ujë të pishëm? Fotot e mëposhtme tregojnë tjetër gjë

Vera ka nisur vrullshëm dhe rritja e temperatura në nivele kaq të larta ka sjellë dhe thatësirë. Për më tepër ka pasur dhe mungesë të...