Tag: termeti durres inxhiniere

Tërmeti, inxhinierët amerikanë zbresin në terren

Një numër inxhinierësh amerikanë kanë zbtitur në terren për të parë dhe vlerësuar ndërtesat e dëmtuara nga tërmeti në Durrës dhe Tiranë. Përmes një postimi...