Tag: terhqeja

E FUNDIT/Partia Socialiste bën disa tërheqje nga Kodi Zgjedhor, zbut pragun...

Partia Socialiste ka paraqitur në Komisionin Parlamentar për çështjet Ligjore dhe Administratën Publike disa ndryshime në raport me amendamentet e saja fillestare që reflektojnë...