Tag: temperatura

Sinoptikanët japin alarmin, ja sa do të shkojnë temperaturat, por nuk...

Sinoptikanët japin alarmin se temperaturat sot do të shkojnë deri në 40º dhe këshillojnë qytetarët të bëjnë kujdes. Që prej fundjavës së shkuar vendi ynë...