Tag: teliti

FOTO/”Po falimentojnë”, PD takon biznesin fason: Kemi program të qartë dhe...

Dorian Teliti dhe perfaqesues te PD kane zhvilluar takim me biznesin fason ku pasi jane njohur me problemet, kanë shpalosur programin e tyre për...

“Buxheti që jep 120 milionë euro në vit për 13 koncesione”,...

Partia Demokratike diten e sotme eshte ndalur tek buxheti i shtetit, me projektligjin i cili sipas PD, do te vjedhë më shumë shqiptarët dhe...