Tag: Teatri shembja

Gazeta me e madhe daneze, dyshime mbi figuren e arkitektit te...

Gazeta më e madhe daneze “Politiken” i ka dedikuar dy artikuj që ngrenë dyshime mbi figurën e Bjarke Ingels, dhe projektin e Teatrit Kombëtar. “Ndërtimi...

Zeri i Amerikes: Shoqeria u godit ne nje pike ku nuk...

Nga Ilirian Agolli Shembja e ndërtesës historike të Teatrit Kombëtar nga qeveritarët socialistë rriti më shumë tensionet shoqërore dhe politike në Shqipërinë e dërrmuar nga...