Tag: SPAKU

“Iku dhe shtatori pa Gjykatë, SPAK…”, Manjani ironizon: Edhe sa herë...

Kanë qënë të përsëritura premtimet e qeverisë aktuale se vendi ynë brenda një kohe të shkurtër do të kishte tashmë të konsoliduara institucionet me...