Tag: Sjellje

5 veprime të femrave që meshkujt nuk u rezistojnë dot

Janë disa zakone apo mënyra të sjelljes suaj para të cilave meshkujt nuk rezsistojnë dot dhe dorëzohen. Jeni kuriozë të dini se cilat janë ato? 1....

Vrasësi i gjyqtares përballet me akuzat, ja sjellja e tij në...

Fadil Kasemi, ish-bashkëshorti i gjyqtares së ndierë Fildeze Hafizi, ka dalë paraditen e së dielës para togave të zeza të gjykatës së Krimeve të...