Tag: shkeli urdherin

Në Kosovë ndalohen dhe deputetët që thyejnë rregullat e karantinës

Policia e Kosovës ka ndaluar pasditen e së hënës deputetin e Kuvendit të Kosovës, Rasim Demiri. Deputeti i koalicionit VAKAT u ndalua së bashku...