Tag: Shengen

Sistem për vizat?/Ambasada e BE sqaron shqiptarët: Ja e vërteta, si...

Delegacioni i Bashkimit Europian në Tiranë ka dalë me një sqarim lidhur me sistemin ETIAS, rregulli i ri të cilit do të duhet ti nënshtrohen...

Prokurorët e Holandës zbarkojnë në Tiranë, ja arsyet e vizitës

Shqetësimi nga trafiqet dhe krimi i organizuar me origjinë nga Shqipëria në Roterdam, ka sjellë në Tiranë një delegacion të nivelit të lartë. Siç...

INTERVISTA/ Ambasadorja gjermane prezanton 4 kushtet për të hyrë në zonën...

Gjatë vitit 2017-të, Gjermania është parë si destinacioni kryesor nga shumë shqiptarë që duan të largohen prej vendit për një jetë më të mirë....