Tag: shefat e sherbimeve

Qeveria së shpejti bën ndryshime në spitale, ndërrohen shefat e shërbimeve

Shefat e shërbimeve në strukturat spitalore universitare tani do të ndërrohen. Qeveria ka miratuar para pak ditësh edhe disa nga kriteret e përzgjedhjes dhe...