Tag: shb

Modelja shqiptare e izoluar në SHBA, vajza e saj probleme me...

Emina Cunmulaj dhe dy vajzat e saj prej 2 javësh e gjysmë janë izoluar në shtëpinë e saj në SHBA për shkak të koronavirusit. Modelja...