Tag: sanksione

Futbolli me protokolle dhe rregulla të reja, do të sanksionohet dhe...

Festimet e ekipit, pështyma, ndarja e shisheve me ujë dhe shkembimi i kemishave 'do të ndalohen' sipas protokolleve të reja mjekësore të vendosura kur...

Koreja e Veriut lëshoi raketat balistike, OKB miraton saksione të reja

Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara votoi njëzëri të shtunën për të miratuar një rezolutë me nismën e Shteteve të Bashkuara, që i...