Tag: salla kinema

Publikohet udhëzimi i MSH për hapjen e kinemave, çfarë lejohet dhe...

Mediat kane zbuluar detaje nga udhezimi i Ministrise lidhur me hapjen e sallave te kinemave, te cilat ishin prej disa muajsh te mbyllura. Sipas MSH,...