Tag: rimbursim

DETAJE/Keni paguar pushimet para izolimit? Del akti Normativ, ka rimbursim dhe...

Nëse i keni prenotuara pushimet apo udhëtimet tuaja për në verë, që në muajt e parë të vitit, atëhere kur askush nuk e dinte...

Rimbursimi i medikamenteve, ish-deputeti: Standarte afrikane, rrezikohen seriozisht pacientët

Ish-deputeti Tritan Shehu ka reaguar për një çështje të rëndësishme, siç është ajo e barnave dhe medikamenteve shendëtesore. Sapo është miratuar lista e re e...

Fitoi 400 milionë nga rimbursimi i gështenjave, kërkohet arrestimi i 47...

Sokol Zhuja është arrestuar nga policia për shkak se mblidhte gështenja dhe i shiste duke rimbursuar  dhe vlerën e TVSH-së. 47-vjeçari duke rimbursuar në 3 vjet...

Mjekët kërcënohen me vendin e punës/ “Mos jepni barna me rimbursim”

Mjekët e familjes kërcënohen me vendin e punës për të mos dhënë barna në rimbursim që i përmban lista e barnave të rimbursueshme ,...

Ankesat e Dhomës Amerikane të Tregtisë: Vonesa në rimbursimin e TVSH

Anëtarët e Dhomës Amerikane të Tregtisë (DHAT) iu ankuan drejtores së Përgjithshme të Tatimeve Vasilika Vjero se procesi i rimbursimit të Tatimit mbi Vlerën...