Tag: Restorantet e titanes

MEDIA GJERMANE/ Te hash ne restorantet e Tiranes, vendet ku lepin...

Shqipëria po shndërrohet në një destinacion të turizmit kulinar Pallate të bardha të ndritshme me shtylla prej guri dhe shqiponja të arta mbi çati, shtëpi...