Tag: reporteret pa kufinj

Meta ktheu për rishqyrtim paketën “Anti-Shpifje”, vjen një reagim ndërkombëtar

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ktheu dje për rishqyrtim në parlament ndryshimet në dy ligje “Për mediat audiovizive” dhe “Për komunikimet elektronike”. Organizata “Reporterët pas...