Tag: refroma

“Nuk e pranojmë shtyrjen përtej 15 Marsit”, Basha flet për objektivin...

Lulzim  Basha, ne nje deklarate per mediat thotë se emergjencë është zgjidhja e krizës politike nëpërmjet zgjedhjeve të lira. Sipas tij, propozimet e opozitës...

Ish-ministri Manjani mbështet akademik Fugën për reformën në Akademinë e Shkencave...

Ish-ministri i drejtësisë dhe juristi i njohur Ylli Manjani është përfshirë sot në debatin ngritur nga Akademiku Artan Fuga në lidhje me reformimin e ...