Tag: Rama pagat per biznesin e vogel

SHIFRAT/ Kryeministri Rama firmos pagat per biznesin e vogel dhe ndihmen...

Kryeministri Rama ka urdheruar sot disbursimin e perkrahjes sociale, te papuneve dhe punonjesve qe sot nuk punojne. Ato jane rreth 710 milione leke por...