Tag: Rama kredite

Rama njofton shtyrjen e kesteve te kredise per here te dyte

Kryeministri Rama njoftoi shtyrjen për të dytën herë të afatit të shlyerjes së kredive për bizneset dhe individët që kanë patur probleme të shkaktuara...