Tag: Rama deputetet e listes

Rama mban takimin me deputetet e listes, ende mbahet bllokimi per...

Ka perfunduar takimi mes deputeteve te listes dhe Kryeministrit Rama qe u mbajt sot pasdite ne Kuvend pa ndonjenprogres ne lidhje me futjen e...