Tag: radham

Pa zgjidhje situata në Kapshticë/Pala greke mbyll sportelet pas plotësimit të...

Tashmë është bërë e zakonshme, që në pikat kufitare më Greqinë, pasi plotësohet kuota, pala greke ndërpret punën dhe nuk lejon hyrjen e qytetarëve. Sot...