Tag: qendroni

“Mos ikni nga Shqipëria”, Mimi Kodheli moral të rinjve: Jashtë je...

Jemi në momentet kur vendi ynë ka kapluar në krizë, të rinj që largohen dhe që nuk kanë garanci per te ardhmen e tyre...