Tag: puset

VENDIMI/ Ja për cilët puse do paguajnë tarifë shqiptarët – Ja...

Nevojat për furnizimin me ujë të familjeve kryesisht në zonat rurale ka shtyrë qytetarët të hapin puse me dhe pa leje para viteve ‘90...