Tag: profesionet

VIDEO/ Gjermania ka 772 mijë vende të lira pune, ja profesionet...

Teksa theksohet se nuk ka vend për azilkërkues, Gjermania pranon se ka nevoje për forca punë, pasi në të ka shumë vende të lira...

Punësimi në Gjermani, ja kushti i vetëm që duhet të plotësoni...

Në Gjermani numri i vizave të punës për shqiptarë, boshnjakë dhe të tjerë nga Ballkani është rritur me 70% në tetë muajt e parë...