Tag: princeshat

MEDIA E KOHES/Cili është posti që i dha Mbreti Zog, Fan...

Nga Aurenc Bebja “L’Express de Mulhouse” ka botuar, të shtunën e 2 prillit 1938, në faqen n°3, një shkrim në lidhje me qëllimin kryesor të...

Parku gjigand i Disneyland në kërkim të princave dhe princeshave, kriteret...

Disneyland Paris është duke kërkuar për princa dhe princesha të reja për t'i punësuar në park gjatë verës. Parku gjigand ka nevojë për 50 njerëz...