Tag: ppe

Basha në Asamblenë Politike të Partisë Popullore Europiane

Kreu demokrat Lulzim Basha është duke marrë pjesë në Asamblenë Politike të Partisë Popullore Europiane (PPE), që zhvillohet në Kopenhagen me pjesëmarjen e drejtuesve...

E djathta europiane apelon te shqiptarët: Votoni Lulzim Bashën, ai ka...

Partia popullore Europiane, grupimi më i madh politik në Europë që drejton institucionet BE-së, ka kërkuar sot një votë të shqiptarëve për PD dhe...