Tag: pjerdh live

Pamje të sikletshme/Ministri francez pjer** live, i dalin dhe mbathjet gjatë...

Gjate kohes se pandemise, mundesia per te qene live fizikisht ishte pothuajse e pamundur, por teknologjia mundesoi lidhjet live per te zhvilluar intervistat. Dhe së...