Tag: pensionistet

Koronavirusi/Njoftim me rëndësi për pensionistët, ndryshon procedura e marrjes së pensionit

Të gjithë pensionistët nuk duhet t'u drejtohen më sporteleve të postave për të tërhequr pensionin e tyre. Sipas informacioneve, ky shërbim do tu vijë...

Qeveria akordon fondin, sa shpërblim do të marrin pensionistët për fundvitin

Qeveria merr vendim për të akorduar bonusin për pensionistët. Mesohet se nuk do të jetë 5 mijë lekë si çdo vit por këtë herë...

GRAFIKU/ Ja kur fillon ndarja e shpërblimeve për pensionistët dhe datat...

Mbështetur në VKM nr. 745, datë 13.12 .2017 “Për shpërblimin e pensionistëve për festat e fundvitit, 2017”, Instituti i Sigurimeve Shoqërore dhe Posta Shqiptare...