Tag: Pd dega ouke

Vellai i kryetarit te Bashkise, Fushe Arrez, arrestohet si fermer droge

Albert (Arben) Tuci ,vëllai i kryetarit të Bashkisë Fushë -Arrez z.Fran Tuci, u arrestua nga policia me akuzën për kultivim dhe trafik droge. “Tashmë është...