Tag: pasuria

OFL zbarkon në Vlorë, u kërkon deklarimin e pasurisë 3 të...

Operacioni Forca e Ligjit këtë të enjte ka zbarkuar në Vlorë dhe u ka kërkuar deklarimin e pasurisë tre të dënuarve. Sipas OFL formulari u...

EMRAT/Vrasje e vjedhje me armë, OFL iu çon formularët 4 të...

Janë tre të dënuar për vrasje e tentativë vrasje nga Dibra si dhe një tjetër nga Tirana subjektet e radhës të Operacionit Forca e...

EMRAT/OFL në Berat, u kërkon deklarimin e pasurisë 5 të dënuarve...

Operacioni Forca e Ligjit u ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë 5 persona në Zvicër dhe Berat të dënuar...

LISTA/GJKKO sekuestron pasuritë e Kelmend Balilit, 40% kalojnë në favor të...

Gjykata e Posaçme Kundër Krimit dhe Korrupsionit vendos konfiskimin dhe kalimin në pronësi të shtetit të 40% të pasurive të Klement Balilit. “Prokuroria e Posaçme...

EMRAT/OFL qëndron në Tiranë, u dërgon formularin 4 të dënuarve

Vijon pa ndërprerë Operacioni Forca e Ligjit, në zbatim të detyrave të përcaktuara në Aktin Normativ të datës 31 janar 2020. Në kuadër të zbatimit...

EMRAT/ OFL iu çon formularin 3 të dënuarve për vrasje e...

Operacioni Forca e Ligjit u ka dërguar tre të dënuarve formularin për deklarimin e pasurisë. Njëri prej tyre është dënuar për vrasje, ndërsa dy...

EMRAT/Të dënuar për drogë e prostitucion, OFL u dërgon formularin tre...

Operacioni Forca e Ligjit ka zbritur në Vlorë ku u ka dërguar formularët për deklarimin e pasurisë tre të dënuare në zbatim të detyrave të...

EMRAT/OFL përqëndrohet në Tiranë, formular për 4 të dënuarit

Në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për krim të organizuar dhe për trafik të...

EMRAT/3 persona në Tiranë do deklarojnë pasurinë, të dënuar për vjedhje...

Operacioni Forca e Ligjit u kërkon deklarimin e pasurisë 3 personave nga Tirana, të cilët janë dënuar për vjedhje me dhunë, dhe vrasje për...

EMRAT/Grup kriminal dhe trafikim fëmijësh, OFL zbarkon në Berat

Në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për krim të organizuar apo krime të rënda,...