Tag: pasuri te paluajtshme

VIDEO/ PD nxjerr të dhënat: 7 pasuritë e paluajtshme të padeklaruara...

Gazmend Bardhi nga selia blu ka mbajtur një deklaratë për mediat teksa ka thënë se dhe pse Edi Rama ka hapur fushatën 'Vëmendja tek...

Pas 8 apartamenteve të blerë brenda 1 viti, Kryebashkiakja e Roskovecit...

Pasuritë e paluajtshme të disa prej kryebashkiakëve të vendit janë aq të shumta sa ata sfidojnë edhe njerëzit e politikës qendrore dhe gjyqësorit. Një...