Tag: paraqiten

Nuk ka ende zyrë dhe shofer, Arta Vorpsi e vendosur: Kam...

Përplasja e KED me Presidentin e Republikës ka sjellë atë që dy anëtare të zgjedhura njëra nga KED (Arta Vorpsi) dhe tjetra (Marsida Xhaferllari)...