Tag: padit

FOTO/Besa Kokëdhima nuk toleron, padit emisionin e njohur

Besa Kokëdhima është treguar e ashpër me moderatoret Fatma dhe Aulona. Gjatë trasmetimit live në ThumbON, Agjenti 00Thumb tha për Aulonën dhe Fatmën se Besa...

Biznesi fut në konflikt familjen, Rihanna padit babain

Rihanna ka paditur babain e saj për mashtrim duke sjellë kështu probleme në familje. Ajo ngriti një padi në Gjykatën Federale Amerikane në Los Anxhelos...

I ndaloi hyrjen në Shtëpinë e Bardhë, gazetari i CNN padit...

CNN ka ngritur një padi kundër Presidentit Trump dhe disa vartësve të tij, duke kërkuar qasjen dhe lejimin e korrespondentit  Jim Acosta në Shtëpinë...

Dëm prej 9 milion euro,KLSH padit penalisht ERE

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka çuar për ndjekje penale kryetarin e Entit Rregullator të Energjisë Elektrike, Petrit Ahmetin, duke e akuzuar se i...