Tag: online

Prostitucioni online rrëfehet njëra nga vajzat: Duhej të flisja me fjalë...

Vajzat e arrestuara katër ditë më parë si pjesë e rrjetit të prostitucionit virtual në Tiranë, ka treguar para grupit hetimor sesi funksiononte puna...

OSHEE merr afatin nga ERE: Ja kur duhet ta blini energjinë...

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) duhet të ketë bërë gati një platformë për blerjen e energjisë online brenda datës 30 shtator të...

Pronat tuaja vetëm një klik larg, ja si ti kërkoni në...

Prezantohet faqja e re e ëeb-it të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave. Pas 68 vitesh jetë, arkivi i dokumenteve historike të Shqipërisë ofron shërbim...

DIGJITALIZIMI/ Ja çfarë vërtetimesh mund të merrni së shpejti online

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton se do të ofrojë në platformën online e-albania 9 shërbime shumë të rendësishme për bizneset dhe qytetarët. Së...