Tag: Obsh koronavirus

OBSH, udhëzime të reja për virusin

Organizata Botërore e Shëndetësisë publikoi të enjten udhëzime të reja për transmetimin e koronavirusit, në të cilat pranohet mundësia që virusi të përhapet me...

OBSH shton mjegullen rreth Covid 19, edhe ata qe e kaluan...

Organizata Botërore e Shëndetësisë thotë se nuk ka prova që tregojnë se personat që kanë janë shëruar nga COVID-19, kanë antitrupa që i mbrojnë...

OBSH, virusi mund te jetoje edhe ne ajer ne varesi te...

Organizata Botërore e Shëndetësisë kerkon masa te reja per mbrojtjen e personelit mjeksor pas infektimit dhe vdekjeve ne rradhet e personelit shendetesor. Virusi transmetohet përmes...