Tag: NJOFTIM

Sekuestrimi i 2.5 tonëve drogë në Itali, vjen reagimi i policisë...

Policia e Shtetit Shqiptar ka dhënë detaje në lidhje me drogën e kapur në brigjet e Brindisit, që sipas mediave italiane sasia prej 2.5 ton...

NJOFTIM I PAZAKONSHËM/ Ka humbur një Iguana, kush e gjen ja...

Nëpër muret, shtyllat apo pemët e qytetit, herë pas here nuk mungojnë njoftime për humbje sendesh personal, apo edhe kafshësh shtëpiake, si qenë e...

Një njoftim shumë i rëndësishëm për të gjithë aplikuesit e Lotarisë...

Ambasada Amerikane njofton se periudha e re e rregjistimit të llotarisë për vitin 2019 është aktualisht e hapur dhe mbyllet mërkurën, më 22 nëntor...

FOTO/ Ja njoftimi i fundit që vjen nga Ambasada për Lotarinë...

Me anë të një njoftim në faqen e Facebook, Ambasada shprehet se aplikimi për lotarinë është diçka që bëhet pa pagesë, ndërsa bëhet thirrje...