Tag: NED

Dy njerez te Rames, dyshime se devijuan nje fond 40 mije...

Në një koment kundër ligjit ‘anti-shifje’, Kristi Pinderi, një aktivist i njohur dhe një nga ish drejtuesit e organizatës MJAFT ka zbuluar fakte sipas...