Tag: ndryshimet kushteutese

E FUNDIT/Kuvendi miraton me 106 vota pro ndryshimet kushtetuese

Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar sot me 106 vota pro dhe 10 kunder, ndryshimet kushtetuese për të prekur rregullat e garës në zgjedhjet e...