Tag: ndotja

Parashikimi i frikshëm: Ja çfarë pritet të ndodhë në Shqipëri dhe...

Cilësia e ajrit, ujit dhe tokës ku jetojmë, pa diskutim që janë një përcaktues i rëndësishëm i cilësisë së jetës që ne bëjmë. Për...

OKB: Tymi nga zjarret e Australisë ka arritur në Amerikën e...

Tymi nga zjarret katastrofike, që po shkatërrojnë Australinë, ka devijuar 11 000 kilometra përtej oqeanit Paqësor dhe ka arritur në Amerikën e Jugut, deklaroi...

“Bëhemi copash për 30-Qershorin”, moderatori: Të flasësh për natyrën të bëjnë...

Moderatori Turjan Hyska ka parë një një këndvështrim tjetër situatën aktuale në Shqipëri. Hyska kapet me një çështje që neglizhohet në parim, por që...

Ndotja e ajrit në Shqipëri ndër më të lartat në Europë

Është përllogaritur se çdo vit për shkak të ajrit të ndotur në Europë humbin jetën në mënyrë të parakohshme rreth 400 mijë individë, sipas...

VIDEO/Kulmi i sezonit veror, por pisllëku ka plasur sheshit në detin...

Në kulmin e sezonit turistik, atëherë kur bregdeti duhet të ishte në momentet e tij më të mira, vijnë video ku ndotja arrin nivele...

FOTO/ Ndotja “zhduk” Shkupin

Shkupi vazhdon të ngulfatet nga ndotja enorme e ajrit. Ndotja është mbi çdo kufi të lejuar. Ekipi i televizionit Alsat u ngjit deri në Vodno...