Tag: nderrohen

Ngjarjet kriminale në Lushnjë, ndryshime të mëdha në strukturat e policisë

Pas disa vrasjeve në zonë dhe ngjarjes ku u hodh granatë në zyrën e kryebashkiakut të Lushnjës, Fatos Tushë, vijnë edhe shkarkimet në radhët...