Tag: mjeke infermiere

Britania kërkon mjekë, lehtësohen procedurat për infermierët

Duket se kriza në specialiste në sektorë si shëndetësia, inxhinieria dhe teknologjia e informacionit e kanë detyruar qeverinë e kryeministres britanike Theresa May të...