Tag: merkel

ANALIZA/Merkel sërish në krye të Gjermanisë, socialdemokratët hyjnë në qeveri

Angela Merkel më në fund do mund të krijojë qeverinë e re. Do të jetë mandati i saj i fundit e më i vështiri....

Gjermani, arrihet marrëveshja e koalicionit , Merkel qeveris me Schulz –...

Unioni konservator dhe socialdemokratët arritën kompromisin për krijimin e qeverisë së re gjermane. Merkel fillon mandatin e katërt në një koalicion të ri me...

Merkel drejt qeverisë së re me socialdemokratët, u votua sot

Socialdemokratët gjermanë, SPD, ranë dakord sot që të lenë mënjanë mosmarrëveshjet rreth ribashkimit në një qeveri me kancelaren Angela Merkel dhe të votojnë me...

24 Shtator – Vërtet votimet më të mërzitshme të Gjermanisë?

Gjermania voton e në fund Angela Merkel është kancelarja gjermane - si në votimet e mëparshme. Por edhe nëse ndodh kështu, gara nuk ka...